Jännittäviä uusia ominaisuuksia – seuraa ja keskustele muiden Toluna-jäsenien kanssa!

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa kahden uuden Toluna-ominaisuuksien lisäyksestä – ominaisuuksien, jotka vievät Toluna-yhteisön kokonaan uudelle tasolle!

Toluna-yhteisön jäsenet voivat nyt:

Seurata toisiaan!

Meillä kaikilla on lempijäsenemme – jäsenet, joiden luoma sisältö on meille kaikista mielenkiintoisinta. Nyt heidän uusimman sisältönsä seuraaminen on helpompaa kuin koskaan – Seuraa!

Kuinka se toimii?

Olemme lisänneet “Seuraa”-näppäimen jokaisen jäsenen julkiselle profiilisivulle (näppäin on näkyvissä jäsenen arvostelun ja sosiaalitason alla sivun oikeassa yläkulmassa). Seuratessasi jotakin jäsentä hän tulaa näkymään profiilisivullasi – tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on nyt helppo ja nopea pääsy suosikkijäseniisi; loistava uusi tapa pitää yhteyttä heidän luomaansa uusimpaan sisältöön! Seuraavan kerran kun löydät sivustolta mielenkiintoista sisältöä muista klikata sisällön luoneen jäsenen käyttäjätunnusta – tämä vie sinut heidän profiilisivulleen ja voit aloittaa jäsenen seuraamisen!

  • Voit lopettaa jäsenien seuraamisen milloin tahansa – klikkaa vain heidän käyttäjätunnustaan ja klikkaa ”Poista” heidän profiilisivullaan.
  • Profiilisivullasi voit nähdä listan sekä seuraamistasi jäsenistä, että jäsenistä, jotka seuraavat sinua.

Lähetä viestejä muille jäsenille!

Toluna-jäsenet pyysivät tämän ominaisuuden ja nyt se on täällä – Tolunan viestijärjestelmä!

Haluatko jättää viestejä muille Toluna-jäsenille? Nyt se on mahdollista! Jokaisen jäsenen profiilisivulta löydät julkiset viestit – kirjoita viestisi, klikkaa ”Lähetä” ja olet valmis! Sinun ei täydy seurata jäsentä jättääksesi hänelle viestin mutta muistathan kuitenkin, että:

  • Viestit ovat julkisia – kaikki kirjoittamasi viestit ovat koko Toluna-yhteisön näkyvissä
  • Voit hallita ja muokata viestejäsi profiilisivullasi: siirtäessäsi kursorisi viestin päälle punainen näppäin tulee näkyviin viestin oikeaan ylälaitaan – klikkaa näppäintä ja näet valikon, josta voit hallita sekä viestejä, että viestin lähettäneitä käyttäjiä.
  • Muistathan kunnioittaa sääntöjämme myös viestejä kirjoittaessasi – loukkaavat viestit eivät ole sallittuja.

Nauti uusista ominaisuuksista ja kuten aina – kommenttisi ja ehdotuksesi ovat enemmän kuin tervetulleita!

Nähdään pian Toluna-sivustolla,

Avner & Toluna-tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: